Tjänster

Vår målsättning!

Vi gör alltid vårt yttersta för att skapa goda och långvariga kundrelationer.

Nöjda kunder är en förutsättning för ett livskraftigt och långsiktigt företagande.

elinstallationer

Entreprenad eller service arbeten, felsökning och reparationer. Vi kan dokumentation; vi gör belysningsberäkningar, elritningar, mätprotokoll och utfärdar elsäkerhetsintyg.

Wifi/Nätverk

Dålig wifi täckning? Vi installerar & konfigurerar ditt nätverk. Några fabrikat vi använder är bla. Engenius, Zyxel & gigamedia.

Multimeda

Installationer av antenn, parabol, iptv samt ljud i alla dina rum. Är det jobbigt med alla fjärrkontroller? Med Control4 styr du all media-utrustning i din fastighet med en fjärrkontroll eller mobilen om du vill.

Övervakning/porttelefoni

Övervakning med smart analysering fjärråtkomst & inspelningsmöjligheter, uppkopplad porttelefoni med display som visar vem som är utanför dörren.

Integrationer Smarta hem

Gör ditt hem smartare. Marknaden för smarta hem är stor och svårmanövrerad vi hjälper dig så du får så mycket utav ditt smarta hem som möjligt genom att hjälpa dig välja produkter som är kompatibla med ditt nya eller nuvarande system.

Plejd

Nybyggnation eller renovering; Villor, lägenheter eller mindre fastigheter vi rekommenderar Plejds styrsystem

KNX

Nybyggnation; vi rekommenderar KNX styrsystem. Vi har ett nära samarbete med Walltin Building Control som är vår leverantör av Zennio vilket är märket som vi främst använder.